Despre Scoala de soferi Dynamic Autodrive

In ziua de azi, automobilul este o necesitate nu un lux, datorita nevoii de deplasare rapida prin orasele din ce in ce mai mari cat si in afara localitatilor. Si cum foarte putini isi permit un sofer personal, multi dintre noi alegem sa ne conducem singuri automobilele.

A conduce, nu este prea mare inginerie. Este de ajuns sa cunoasteti cum se pleaca de pe loc si comenzile automobilului. Insa condusul este usor pe un drum cu 4 benzi latime si daca sunteti singuri pe sosea. In viata de zi cu zi, impartim 2 benzi cu zeci, poate sute de alti automobilisti, cozi infernale, unii opresc pe unde apuca, din ce in ce mai multi nu mai respecta regulile elementare de circulatie, gropi, si astfel de scenarii pot continua la nesfarsit. Aici intervine maiestria sofatului. Asta presupune a fi un sofer excelent inca din scoala de soferi, nu numai pentru ca automobilul este o achizitie destul de scumpa iar deteriorarea sa este expensiva, dar mai ales pentru siguranta noastra si a celor din jur. Deplasarea moderna cu automobilul nu trebuie sa reprezinte un pericol pentru nimeni. Mai multe argumente ale unui sofat "ca la carte", dar nu cele din urma ar fi evitarea amenzilor de circulatie, cunoasterea obligatiilor dar si a drepturilor de sofer, cat si ce sa facem in situatii critice.

In scoala noastra aveti parte de personal calificat si cu experienta cu incepatorii in ale sofatului si sub indrumarea noastra veti putea dobandi permisul de conducere inca de la prima examinare si in plus de asta, veti dobandi indeletnicirea sofatului, astfel incat semnul de incepator va fi numai formal dupa ce terminati scoala. Scoala de soferi Dynamic Autodrive se afla in orasul Constanta, aici puteti beneficia de cele mai bune conditii de pregatire, sala de legislatie echipata la cele mai inalte standarde conform ultimelor norme in vigoare.

- O ECHIPA TANARA
- PROFESOR DE LEGISLATIE CU EXPERIENTA
- SALA DOTATA CU CALCULATOARE INDIVIDUALE
- PREDAREA PE PLASMA

Puteti simula examenul de soferi pe calculatoarele noastre.
Puteti alege dintr-o gama variata de masini din cadrul scolii de soferi precum: Dacia Logan, Cielo, Hyundai I30, Renault Symbol, Matiz, Opel Astra.Din echipa noastra fac parte:


Badila Florin
Badila Florin, profesor legislatie Dragoi Mircea, instructor autorizat categoria B
 
Nitu Catalin, instructor autorizat categoria B Girnet Marius,
instructor angajat categoria B
 
Badila Florin,
instructor angajat categoria B
Vacaru Nicolae Viorel,
instructor angajat categoria B
 
Tanase Viorel,
instructor angajat categoria B
Ivanof Vasile,
instructor angajat categoria B
 
Puia Ionel,
instructor angajat categoria B
 


Oferta speciala

Acest site este de vanzare!
Spatiu de reclamaBottom
Prima pagina  |  Despre noi  |  Informatii si tarife  |  Inscriere  |  Legislatie  |  Galerie foto  |  Cabinet psihologic  |  Contact

Copyright S.C. DINAMYC AUTO DRIVE S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Copierea sau multiplicarea a oricarui material de pe acest site se va face numai cu acordul scris al proprietarului site-ului.
Magazine virtuale - Creare site - Optimizare Google - Gazduire - Websea Development.