Bine ati venit
Scoala de soferi Dynamic Autodrive se afla in orasul Constanta, si aici puteti beneficia de cele mai bune conditii de pregatire, sali de legislatie echipate la cele mai inalte standarde conform ultimilor norme in vigoare. Puteti simula examenul de soferi pe calculatoarele noastre.

Dacia Logan
Inscriere
Fidelitatea va este rasplatita! Pentru fiecare a doua persoana inscrisa, se acorda o reducere de 5%.

CADOU SURPRIZA LA FIECARE INSCRIERE ONLINE SAU PRIN INTERMEDIUL TELEFONULUI.

Varsta minima de inscriere este de 17 ani si 9 luni.
Candidatul trebuie sa fie apt din punct de vedere medical. Noi ne indrumam elevii pentru intocmirea dosarului.
Despre noi pe scurt
In scoala noastra aveti parte de personal calificat si cu experienta cu incepatorii in ale sofatului si sub indrumarea noastra veti putea dobandi permisul de conducere inca de la prima examinare si in plus de asta, veti dobandi indeletnicirea sofatului, astfel incat semnul de incepator va fi numai formal dupa ce terminati scoala.

Girnet Marius
Parerile cursantilor
Ana Maria, 22 ani, studenta
- La aceasta scoala de soferi am gasit intr-adevar un colectiv tanar, cel mai super instructor si cea mai tare scoala de soferi

Simona, 25 ani, proaspat absolvent
Am venit din Cipru, special sa ma inscriu la o scoala de soferi. Am facut cunostinta cu domnul instructor prin intermediul fratelui meu si am facut cea mai buna alegere. La aceasta scoala am fost prezenta la fiecare curs de legislatie si am cistigat mai multa incredere in mine, dovada fiind permisul de conducere pe care l-am obtinut din prima (sala si oras). Sunteti cei mai tari!
Oferta speciala

Acest site este de vanzare!
Spatiu de reclamaBottom
Prima pagina  |  Despre noi  |  Informatii si tarife  |  Inscriere  |  Legislatie  |  Galerie foto  |  Cabinet psihologic  |  Contact

Copyright S.C. DINAMYC AUTO DRIVE S.R.L. - Toate drepturile rezervate. Copierea sau multiplicarea a oricarui material de pe acest site se va face numai cu acordul scris al proprietarului site-ului.
Magazine virtuale - Creare site - Optimizare Google - Gazduire - Websea Development.